Truca'ns al +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com    Whatsapp botiga: +376 370 550     Whatsapp copisteria: +376 325 550    
Tel +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com
Whatsapp botiga: +376 370 550
Whatsapp copisteria: +376 325 550    

Agenda d’Andorra 2024

Arriba l’Agenda d’Andorra de la mà de Carlin i Finocam

Carlin Andorra presenta per a aquest 2024 la tercera edició de l’Agenda d’Andorra,
que edita conjuntament amb la marca espanyola líder en agendes Finocam.
Només 400 exemplars!

RESERVA-LA JA

Finocam és la marca d’agendes més venuda a l’estat espanyol i també a Carlin, sent un dels proveïdors habituals de la papereria. Amants i no amants de les agendes han tingut una agenda Finocam en alguna ocasió. I un dels models de més èxit i més venuts és l’agenda de planificació de dia per pàgina de mida DIN-A5, que és el model que Carlin Andorra ha decidit adaptar per poder realitzar l’Agenda d’Andorra per a aquest pròxim 2024.

Es tracta d’una agenda anual de 12 mesos (de gener a desembre del 2024) i de la qual, com a valor afegit, se n’han fet només 400 exemplars. Una agenda d’edició limitada que compta, en cadascuna de les seves unitats, amb el seu número de sèrie corresponent, que indica la unitat concreta que estem adquirint.

D’entre les novetats que trobaràs a l’Agenda d’Andorra hi ha les festivitats del país i els telèfons de contacte o webs d’interès (Govern d’Andorra, Comuns, Turisme, Casa de la Vall, Departament d’Immigració, Cambra de Comerç, CASS, Bombers, Servei Mèdic Urgent, Atenció a la Infància…). L’agenda també inclou un mapa d’Andorra (que se suma al d’Europa i al del món) i permet fer també una planificació anual del 2024 i 2025 -com a pàgines comunes entre totes les agendes Finocam- i afegir també els teus horaris i contactes.
L’Agenda d’Andorra està pensada sobretot per a empreses i professionals del país que sempre usen aquest article de papereria, però que volen comptar amb un producte molt més personalitzat. I malgrat que les aplicacions online de productivitat i planificació estan a l’alça, l’agenda és un article, tant per als amants del paper com pels que no, que no deixa mai de vendre’s.

Precisament l’Agenda d’Andorra ha adaptat la mida més venuda d’agendes, la DIN-A 5 -fàcil de transportar i que no ens ocupa molt a la taula-, i respon a les preferències dels usuaris, que acostumen a decantar-se per la planificació de dia per pàgina, ja que poden incloure-hi molts més esdeveniments, reunions, tasques i notes al dia.
Una ocasió única per a tenir uns dels articles que més usem, d’edició limitada i específic d’Andorra.
Reserva ja la teva per no quedar-te’n sense!

Formulari de reserva

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    El teu telèfon (obligatori)

    Unitats (obligatori)

    Comentaris