Truca'ns al +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com    Whatsapp botiga: +376 370 550     Whatsapp copisteria: +376 325 550    
Tel +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com
Whatsapp botiga: +376 370 550
Whatsapp copisteria: +376 325 550    

Carlin MOBILIARI – Tot el que necessites per al teu negoci

L’oferta de Carlin Andorra s’amplia amb 120 m² de superfície addicionals en un nou establiment amb material i articles destinats a empreses, comerços i petites botigues.
A Carlin MOBILIARI disposem de mobiliari, articles per a l’embalatge i etiquetatge, per a exposicions o decoració d’aparadors.

Carlin Mobiliari
Carrer Maria Pla, 27, Andorra la Vella
info@carlinandorra.com
+376 80 90 50

Horaris
Dilluns a Divendres
10:00 a 13:30 i 16:00 a 20:00

Embalatge

Disposem de més de cinquanta models diferents de bosses (en colors, mides, materials, textures i formats). Bosses de paper de diferents formats que poden adquirir-se a mode individual o en grans quantitats (es poden comprar packs de 25, 50, 100, 200…) i que poden personalitzar-se amb el logotip de l’empresa. També disposem de bosses per a l’alimentació, on podràs trobar la típica bossa de paper per posar-hi el pa, recipients de plàstic per al menjar o envasos diversos.

Embalatge andorra

Caixes i paper de regal

Les caixes, de totes les mides i tots els formats, o el paper de regal, són també alguns dels materials que es poden adquirir a Carlin DecoShop: bobines de paper de regal en grans formats (de més de 50 metres) i estampats, bobines de paper kraft, paper de seda, de cel•lofana o paper bombolla.

Caixes i paper de regal andorra

Exposicions i decoració d’aparadors

Comerços i empreses poden adquirir materials per exposar productes: tenim expositors metàl·lics per a joies o complements, de metacrilat per a sabates, bosses de mà, ulleres o roba, burres de roba, perxes, maniquins, expositors per a productes de farmàcia i parafarmàcia, expositors de catàlegs, passamans o targetes de visita, etc.  Carlin DecoShop també està especialitzada en material i elements de decoració d’aparadors.

Exposicions decoració d’aparadors andorra

Accessoris i equipaments

Disposem de diferents tipus d’accessoris i equipaments especialitzats per a botigues o empreses, com planxes professionals per a roba, tamborets, suports per a col·locar les bobines de paper o suports per tallar grans quantitats i tipus diferents de paper, i també accessoris per a moments i dates específiques, com poden ser les caixes per als lots de Nadal.

Accessoris equipaments decoració andorra

Cartelleria i etiquetatge

Comptem amb material per a l’etiquetatge: etiquetes adhesives, etiquetes amb preus i descomptes ja marcats, etiquetes i elements de subjecció d’aquestes per a materials com la roba, etiquetes personalitzades o, fins i tot, pistoles d’etiquetatge. També disposem de tota mena de material per a elaborar cartelleria pròpia.

Mobiliari

En cas de necessitar estanteries per a una empresa o comerç, material per als aparadors (maniquins, busts…), taulells o qualsevol altre tipus de moble d’exposició, sol•licita’ns informació i consulta el nostre catàleg!

Carlin MOBILIARI ofereix tot el necessari per equipar i decorar el teu negoci.