Truca'ns al +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com    Whatsapp botiga: +376 370 550     Whatsapp copisteria: +376 325 550    
Tel +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com
Whatsapp botiga: +376 370 550
Whatsapp copisteria: +376 325 550    

BASES DEL CONCURS “Grafiti Carlin”

  1. Companyia organitzadora

L’empresa COMPANYIA ACTIVA DE REVISTES LLIBRES I NOTES, S.L. (CARLIN), amb domicili social al carrer Maria Pla 29 Planta Baixa, AD500 d’Andorra la Vella, i amb NRTL-705288-W, organitza un concurs denominat FES EL TEU GRAFITI.

  1. Objecte i mecànica del concurs

L’objecte d’aquestes bases és regular el mecanisme i la concessió del premi del concurs FES EL TEU GRAFITI. L’objectiu del concurs és premiar a dos usuaris que hagin elaborat un dibuix, il·lustració o grafiti amb la paraula “Carlin”.

S’han d’enviar els dibuixos al correu electrònic info@carlinandorra.com o portar-les directament a la botiga des de l’1 de setembre, i fins al 28 de setembre. També s’ha de publicar a l’Instagram dels participants (o del pare i la mare en cas de ser menor i/o no tenir xarxes socials pròpies) el grafiti/dibuix amb l’etiqueta #carlingrafiti, perquè sigui visible a les xarxes socials.

Podrà participar al sorteig qualsevol persona (menor i major d’edat) que adjunti les seves dades (en el cas dels menors, s’han d’adjuntar les dades del pare, mare o tutor i a l’espai notes especificar el nom de pil·la del fill (menor) i l’edat en cas que aquest hagi fet el dibuix o il·lustració).

Un jurat conformat pel gerent i treballadors de l’empresa escolliran entre tots els participants els guanyadors. El seu nom serà publicat a les xarxes socials de CARLIN ANDORRA (Instagram i Facebook) el 29 de setembre del 2023. El lliurament dels premis es realitzarà el dia que s’estipuli amb els guanyadors segons la seva disponibilitat a la botiga de CARLIN ANDORRA.

La participació en el concurs suposa que el/la guanyador/a (en el cas de menor, els seus pares o tutors) accepta fer-se fotos amb el premi i accepta la cessió i autorització d’imatge sobre les participacions, de manera que el participant cedeix a l’empresa els drets d’explotació de naturalesa intel·lectual, industrial i/o d’imatge que puguin correspondre o derivar de les participacions enviades per participar en el concurs.

  1. Durada i Àmbit

El concurs comença l’1 de setembre i finalitza el 28 de setembre del 2023 a les 23.59 hores. El jurat donarà el nom del guanyador/a el 29 de setembre del 2023. Aquest també es farà públic el mateix 29 de setembre del 2023 a través de les xarxes socials de CARLIN ANDORRA.

  1. Requisits per a participar

Podran participar en el concurs: totes les persones físiques majors d’edat i les persones menors d’edat previ consentiment dels seus pares o tutors. No podran participar: empleats de l’empresa CARLIN ANDORRA, professionals de l’art o perfils fraudulents.

  1. Selecció del guanyador/a, suplents, comunicació i lliurament

Els/les guanyadors/es seran escollits mitjançant un jurat que el conformarà el gerent de CARLIN ANDORRA i 3 treballadors de l’empresa. Si no s’aconsegueix contactar amb els guanyadors en un termini de 48 hores des del primer intent de contacte, o aquests renunciessin al premi, es procedirà a seleccionar un nou guanyador, perdent l’anterior guanyador el seu dret a reclamar el premi.

El gerent de l’empresa tindrà la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, especialment la facultat – si ho consideren justificat – de declarar el premi desert.

  1. Descripció del premi i forma d’entrega

S’atorgaran dos premis, que consistiran en dos lots de productes de papereria, que es podran recollir a la botigra CARLIN ANDORRA en un termini de 30 dies. També es pot demanar que s’entregui a domicili.

  1. Política de protecció de dades

En compliment del que preveu la llei 15/2003 de 18 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, només recapta de manera obligatòria les dades imprescindibles per a l’acció, garantint en tot moment les mesures adequades per aconseguir la seguretat. Les dades publicades a les xarxes socials només seran utilitzades per a la gestió del concurs sense fer cap altre ús. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i supressió respecte a les seves dades personals mitjançant comunicació escrita dirigida a CARLIN ANDORRA,  amb domicili social a carrer Maria Pla 29, AD500 Andorra la Vella o a través del correu electrònic info@carlinandorra.ad.

  1. Acceptació de les bases

La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de la no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i, com a conseqüència d’això, l’empresa CARLIN ANDORRA quedarà alliberada del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.

  1. Desvinculació pel que fa a Instagram i a altres xarxes emprades.

Instagram o Facebook no patrocinen, avalen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni estan associats a ella.