Truca'ns al +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com    Whatsapp botiga: +376 370 550     Whatsapp copisteria: +376 325 550    
Tel +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com
Whatsapp botiga: +376 370 550
Whatsapp copisteria: +376 325 550    

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS – CLÀUSULA LEGAL FIRMA EMAIL

Aquest correu electrònic pot contenir informació confidencial i és per a ús exclusiu del destinatari. Queda prohibida la seva revelació, còpia o distribució a qualsevol altra persona, així com l’exercici de qualsevol acció relativa al seu contingut. Si ha rebut aquest correu electrònic per error, si us plau respongui al remitent i, posteriorment, procedeixi a esborrar-lo del seu sistema.

COMPANYIA ACTIVA DE REVISTES, LLIBRES I NOTES, S.L., («CARLIN, S.L.»), vetlla per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, i ha implementat un protocol d’adaptació amb motiu de l’arribada de la nova Llei de Protecció de Dades d’Andorra.

D’acord amb la normativa vigent andorrana, principalment la nova Llei 29/2021, de 28 d’octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), així com el Decret 391/2022, del 28 de setembre del 2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, CARLIN, S.L. els informa que les seves dades de caràcter personal recollides a través del present, seran tractades pel Responsable del Tractament, les dades del qual són:

CARLIN, S.L.  ( L-705288-W )

Carrer Maria Pla 29 – baixos, Andorra la Vella, AD500, Principat d’Andorra

(+376) 80 90 50 – info@carlinandorra.com

Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la nostra relació i prestar-li els nostres serveis professionals; els usos dels quals seran: gestió d’encàrrecs i entregues, gestió administrativa, facturació, comptabilitat, estadístiques, fidelització i satisfacció amb els nostres serveis. Ens podrem posar en contacte amb vostè a través de correu electrònic o per via telefònica, a raó de les dades que ens ha facilitat.

La base jurídica legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en la nostra relació per la prestació dels nostres serveis.

El Responsable l’informa que el tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho.

Les seves dades seran conservades el temps que estigui vigent la nostra relació i durant el temps legal màxim establert. Transcorreguts els terminis màxims de conservació establerts legalment, les seves dades seran suprimides.

En qualsevol cas, es poden exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions

individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic: info@carlinandorra.com

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA).

NOTA: L’empresa es responsabilitza d’informar als seus treballadors autoritzats de la cessió de les seves dades personals a CARLIN amb la finalitat d’adquirir els nostres productes.