Truca'ns al +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com    Whatsapp botiga: +376 370 550     Whatsapp copisteria: +376 325 550    
Tel +376 80 90 50    Email: info@carlinandorra.com
Whatsapp botiga: +376 370 550
Whatsapp copisteria: +376 325 550    

La teva privacitat és molt important per a nosaltres. Únicament demanem la teva informació personal quan és necessària per a la prestació dels nostres serveis. No compartirem la teva informació personal amb tercers, excepte que existeixi una obligació legal.

Com a usuari podràs, en tot moment i de manera gratuïta, exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició a les adreces següents, en la nostra condició de responsables del tractament:

Adreça postal. Carrer Maria Pla, 29 AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

Adreça electrònica: info@carlinandorra.com

També ens podràs contactar a través d’aquestes adreces per a qualsevol qüestió relacionada amb la present política de privadesa.

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per la qual es recapten i per determinar les possibles responsabilitats que es poguessin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d’arxius i documentació.

Amb caràcter general no es comunicaran dades personals a tercers, amb l’excepció que existeixi una obligació legal.

La utilització per la teva part d’aquesta pàgina Web comporta l’acceptació de la nostra política de privadesa.

Igualment, la nostra pàgina pot facilitar l’accés, mitjançant enllaços, a llocs webs gestionats per tercers. CARLIN no es fa responsables de les dades personals aportades per l’usuari a aquests llocs webs de tercers.

Altres dades de navegació:

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recullen, de manera estàndard, algunes dades la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. En aquesta categoria de dades hi ha l’adreça IP o nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona usuària per connectar-se al lloc web, l’adreça URL del recurs demanat, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor, i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

Aquesta informació no s’associa a persones usuàries concretes i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús del lloc web de CARLIN.

La pàgina Web no utilitza galetes (cookies) o altres mitjans de naturalesa anàloga per al tractament de dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes, usuàries del lloc web. L’ús d’aquests mitjans es reserva exclusivament per recollir informació tècnica per facilitar a les persones usuàries l’accessibilitat i l’exploració segura i eficient del lloc.

—————————————————————————

Degut a la situació ocasionada pel COVID-19, a l’actualitat, únicament efectuem enviaments dins el Principat d’Andorra. Disculpeu les molèsties

Enviaments dins el Principat d’Andorra.

Els enviaments s’efectuen de forma gratuïta, en el termini màxim de 48 hores.

Condicions generals.

Identitat del Venedor:

  • Comerç: CARLIN ANDORRA
  • Número de comerç: 916579N
  • Adreça física: Carrer Maria Pla, 29 AD500 Andorra la Vella. Principat d’Andorra.
  • Correu electrònic: info@carlinandorra.com

Dret de desistiment:

El comprador té el dret de desistiment de la compra, previst a l’article 56 de la Llei 12/2013, del 13 de juny del comerç, en el termini màxim de set (7) dies hàbils, comptats a partir de la recepció de l’ordre de compra.

Als efectes d’exercir aquest dret, el comprador ha de contactar CARLIN a través del correu electrònic indicat a l’apartat anterior.

Durant la situació d’emergència causada pel COVID-19, CARLIN es fa càrrec de la recuperació de l’ordre de compra dins el territori andorrà, als efectes d’evitar el desplaçament del comprador. Fora d’aquest període, el comprador s’ha de fer càrrec de les despeses de devolució; devolució que ha d’efectuar-se en el termini màxim de set (7) dies hàbils a partir de la notificació de l’exercici del dret de desistiment.

El dret de desistiment únicament podrà efectuar-se si el producte es troba en perfecte estat i en el seu embalatge original.

El desistiment comporta la devolució de l’import pagat en la forma de val de compra, que podrà ésser utilitzat en compres futures efectuades a la botiga física o a través d’aquesta pàgina Web.

Reclamacions

Podeu demanar un full de reclamacions en matèria de consum.
Correu electrònic: info@carlinandorra.com

Fur i legislació aplicable

Per tots els dubtes i qüestions a que pugui donar lloc la interpretació, aplicació i execució de les presents condicions generals, les parts es subjecten a la jurisdicció exclusiva dels Tribunals Andorrans i a la legislació aplicable en el Principat d’Andorra.